Cykelturisme

Hopper du på cyklen i fritiden venter som oftest overraskende, spændende og livgivende oplevelser. Oplevelser der med stor sandsynlighed vil påvirke dit generelle syn på det at cykle. Øget cykeltrafik handler derfor ikke kun om det daglige transportarbejde, men også om at udnytte cyklens gode muligheder for at kombinere frisk luft, fritid, motion og oplevelser – for livet.
 
Ud i det blå!
Regionen er et sandt overflødighedshorn af skøn natur, spændende attraktioner og gæstfrie byer. Alt sammen destinationer, der uden problemer kan besøges på cykel. Under præsentationerne for hver by/kommune findes allerede mange gode bud på, hvor turen skal gå hen. Der er næsten ingen grænser for, hvad vi har at byde på i vores område.
 
Esbjerg Kommune, Kolding Kommune, Landeshauptstadt Kiel og Stadt Flensburg vil inden for rammerne af projekt Cykler uden grænser gå sammen om at fremme cykelturismen.
 
De fire kommuner har udarbejdet en flyer Cykler ved vandet, hvor der i hver by er planlagt en cykelrute, med det fælles tema ”cykler ved vandet”.
 
Ved siden af flyeren har hver af de fire kommuner udgivet et cykelturistkort.
 
Cykelturisme

Esbjerg

BYEN VED HAVET
Flensburg


INDERST VED FJORDEN
Kiel


DEN MARITIME BY
Kolding


CENTRALT BELLIGGENDE
 
  Projektet er medfinancieret af